Seneste nyt fra ATcon den 18. Juli 2017

Seneste nyt fra ATcon den 18. Juli 2017

 

 

Efter længere tids overvejelser har Thomas C. Simmelhag pr. 1. juli 2017 opsagt sin stilling hos ATcon A/S af personlige årsager. Samtidigt har Thomas valgt at trække sig ud af ejerstaben i ATcon A/S.

 

Thomas´ kollegaer og undertegnede er meget kede af denne beslutning, men respekterer dette fuldt ud. ATcon takker Thomas for hans store indsats gennem de sidste ni år som teknisk direktør. Thomas har altid været en god og hjælpsom kollega, der altid har udført sine funktioner med stor indsats og præcision.

 

Pr. 1. august 2017 har ATcon valgt at ansætte Christian Bech som ingeniør og teknisk chef. Dette med udgangspunkt i, at Christian overtager Thomas´ funktioner fremadrettet.

 

Christian er uddannet ingeniør i 2008 og kommer fra en stilling som projekteringsleder i Bonava. Christian har før dette opbygget en solid erfaring inden for byggeri hos Spæncom og CRH Concrete.

 

Vi byder Christian velkommen og ser frem til samarbejdet fremadrettet. Det er ligeledes planlagt, at Christian skal ind i ejerskabet af ATcon A/S i løbet af det kommende år.

Thomas har til information, i en periode, lovet at yde bistand i forbindelse med overdragelse af opgaver til Christian og undertegnede. Dette så der ikke går noget tabt i forbindelse med byggeopgaver, der pågår.

 

Pr. 1. juni 2017 har ATcon endvidere ansat Lillian Skou Larsen som teknisk assistent. Lillian skal varetage opgaver på kontoret og være assistent til Christian. Vi byder Lillian velkommen, og ser frem til samarbejdet.

 

ATcon fortsætter, men med nye kræfter, som gennem de sidste ni år med at udføre opgaver i fag-, hoved- og totalentreprise for både private og offentlige bygherre. Dette med egne håndværkere indenfor tømrer-, murer -og malerfagene.

 

Hvis der er spørgsmål til ATcon, er I velkommen til at kontakte undertegnede for flere oplysninger.

 

 

Seneste Projekter

Fredensgade, Herning - 6 lejligheder

Jacobshavn 5-21, Næstved