Jacobshavn 5-21, Næstved

På den meget attraktive beliggende grund i Næstved bydelen ”Appenæs”, er ATcon a/s ved at opføre 9 meget spændende ejerboliger lige ned til den hyggelige og lokalkendte fiske/lystbådehavn ”Jacobshavn”, havnen er beliggende midt i naturen ved susåens gamle udløb i fjorden, med udsigt til Karrebæksminde fjord og Gavnø slot. Byggestilen på boligerne er tillige tilpasset det gamle bevaringsværdige landsbymiljø iht. lokalplan for området.

 

De 7 af boligerne opføres som et længehus i 2 fulde etager, med glasparti mod havn og fjord. 2 boliger opføres i et dobbelthus i 1 ½ plan som placeres mod Appenæs Bygade, dette med en privat have til hver af de 2 boliger. De store fællesarealer mod havnen, samt øvrig vedligeholdelse, snerydning mv. vil blive administreret af Ejerforeningen og således vil der være frigivet tid til at sejle eller rejse.

 

På den hyggelige havn, vil der blive reserveret bådpladser til købere af boliger, dette så man har sin egen bådplads til sin bolig, der bliver opført et havnehus med borde og bænke, for sejlere og brugere af havnen.

Boligerne sælges som projektsalg med mulighed for individuel indretning, se mere i vores præsentation eller hos EDC Næstved.

 

Men skynd jer, der er kun 3 boliger ledig !