fag-, hoved- og totalentreprise for private og offentlige

Læs mere om vores ydelser

Totalentreprise​

Vælger i jeres bygge- eller renoveringsprojekt som en totalentreprise hos ATcon, vælger I samtidig en tryg, overskuelig og smidig byggeproces, der også kan give en økonomisk fordel, når projektet er samlet under én entreprenør.

Vores store kendskab til alle led i processen, giver jer garanti for at arbejdet udføres inden for de aftalte kvalitetsmæssige rammer, til den aftalte økonomi og til den aftalte tid.

I slipper desuden for unødige bekymringer og uforudsete hindringer, da vi forestår al kontakt til rådgivere og fagentreprenører, ligesom vi varetager alle planlægning- og styringsprogrammer. Naturligvis fra start til slut, så I blot kan læne jer tilbage og lade os føre jer trygt i mål. 

Hovedentreprise

​Vælger I jeres nye bygge- eller renoveringsprojekt som en hovedentreprise, tager ATcon det overordnede ansvar for styringen af fagentrepriserne, den økonomiske ramme samt tidsplanen omkring byggeriet.

I slipper dermed for at bekymre jer om aftalerne med diverse fagentreprenører og om projektet overholder den økonomiske ramme samt tidsplan. Alt sammen uden at gå på kompromis med de kvalitetsmæssige rammer, der er blevet aftalt for byggeriet. 

Totalrådgivning/bygherrerådgivning

Hos ATcon bliver I rådgivet af kompetente rådgivere, som har stort kendskab og mange års erfaring i alle dele af byggeriet.

Vi kan hjælpe jer med at forventningsafstemme jeres næste byggeri, så I undgår de mange faldgruber i byggeriet. Hertil hjælper vi jer med at holde styr på tid, pris og kvalitet.​

Halbyggeri

Vi ved hvilke muligheder der er inden for halbyggeri og vi skal blot kende jeres behov.

Om det skal være en stålhal, maskinhal, hestestald eller anden form for erhvervsbygning, kan vi klare dette.

Type af halbyggeri kommer an på om du vil have den til billigst mulig pris eller om du skal bruge den hurtigst muligt. Vi bygger alle former for haller.​

Erhvervsbyggeri

ATcon har meget erfaring i at bygge erhvervsbyggeri. Vi kan udvide jeres nuværende kontor med en tilbygning eller opgradere til et helt nyt kontordomicil.

Vi kan også bygge for dig, hvis din butik skal renoveres. Kort sagt laver vi alt inden for erhvervsbyggeri.​

Offentlig byggeri

Vi har flere gange før, bygget for offentlige bygherrer. I denne kategori kan vi bygge lige det som ønskes, om det er en offentlig institution såsom børnehave, skole, administrationsbygning eller noget helt andet, er selvfølgelig op til jer.

Boligbyggeri

Skal du have bygget et boligbyggeri, kan ATcon hjælpe. Vi har flere gange udført boligbyggeri.

Erhvervsbyggeri er ikke det eneste som vi er gode til. ATcon har kompetente fagfolk, som kender de rigtige løsninger til perfektion.​

Ombygning/renovering/tilbygning

Hos ATcon tilbyder vi ombygning/renovering/tilbygning som både totalentreprise eller hovedentreprise.

Når du har med dette at gøre, kan det være en besværlig proces med de eksisterende konstruktioner. I ATcon har vi erfarne fagfolk, som kender til alle typer af konstruktioner, som kan hjælpe dit projekt til et færdigt resultat.​

Projektering

​Hos ATcon har vi egen tegnestue. Vi udfører en fyldestgørende projektering i 3D, som sikre at eventuelle fejl opfanges tidligt i projekteringsfasen.

Dette gør det muligt for os at danne de bedste rammer for det byggeri.

Visualisering

Det er altid rart at kunne se projektet for sig, før det bliver bygget. Dette gøres muligt ved brug af visualiseringer, som illustrerer projektet i 3D med korrekte overflader og farver, så I har de bedste forudsætninger for at kunne beskrive jeres drømme og ideer.

På denne måde kommer vi godt fra start og sikre at I bliver absolut tilfredse med det endelige resultat. 

Høj kvalitet i effektivt tempo

Vores mål nu og i fremtiden er altid at have høj kvalitet

Fokus på god kundedialog

Vi sørger altid for god dialog før, under og efter.

Overholder altid deadlines

Vi sætter en ære i at gøre byggerierne færdige til tiden.

Grundlagt i 2008

Vi kan tilbyde mere end 25 års erfaring inden for byggeri.

Kontaktoplysninger

ATCON A/S

Bassinbuen 22

4700 Næstved

CVR​: 31778271

Telefon: +45 55 72 75 00

E-mail: mail@atcon.dk

Faktura: faktura@atcon.dk

Læs vores cookiedeklaration

Følg os

fb-hvid linkedin