Høj kvalitet i effektivt tempo

Fokus på god kundedialog

Overholder altid deadlines

Grundlagt i 2008

Om ATCON

ATCON A/S er et ingeniør- og totalentreprenørfirma med egne håndværkere. Tidernes ugunst og et vanskeligt marked førte i 2008 til stiftelsen af ATCON A/S. Vi udfører opgaver i fag-, hoved- og totalentreprise for både private og offentlige bygherrer.

​Takket være vore medarbejdere kan vi i dag tilbyde mere end 25 års erfaring inden for byggeri til blandt andet kontor, industri, boliger samt institutioner, og vi står ligeledes gerne for ombygninger og renoveringer.

Vision

Vores mål nu og i fremtiden er at kombinere høj kvalitet i håndværket og præcision med moderne, rationelle metoder for byggestyring. Samtidig bestræber vi os på, at der opbygges en gensidig tillid mellem vore kunder og os fra allerførste møde.

Tillid er grundlaget for korte beslutningsprocesser og dermed byggeri til tiden. Vi skaber denne tillid og en behagelig dialog mellem alle partner under byggeriet.

Et spørgsmål om tillid

Hvis et projekt skal gennemføres til alles tilfredshed, er gensidig tillid mellem bygherre, rådgiver og entreprenør uhyre vigtig. Tillid er grundlaget for korte beslutningsprocesser samt byggeri til tiden og kan medvirke til, at misforståelser undgås.

​Når ATCON A/S er totalentreprenør, får bygherren desuden frigjort tid til andre gøremål, fordi ATCON A/S sørger for alt lige fra idé til byggestyring til færdigt byggeri.

Vi sætter en ære i at gøre byggerierne færdige til tiden – det sker endda, at vi afleverer før tid. 

Vi vælger vore samarbejdspartnere med omhu og har god kontakt til myndighederne, til miljøafdelingerne i både kommuner og regioner, til de kommunale brandinspektører og til Dansk Brandteknisk Institut. Og vi samarbejder med firmaer, som er specialister i alle miljømæssige forhold – blandt andet håndtering af forurenet jord, asbest og PCB.

Skal vi varetage Jeres næste bygge- eller renoveringsprojekt?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

På Facebook kan du følge med i hverdagen hos ATCON A/S. Du får et indblik i vores mange projekter, og hvem ved - måske du endda kan hente inspiration til dit næste projekt?

Vi glæder os til at vise dig det, vi er bedst til!

facebook_8269

linkedin_8275​​

Kontakt os​ og book et uforpligtende møde

Lad os mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt.

ATCON A/S

Ringstedgade 147, 4700 Næstved

​Telefon: ​+45 55 72 75 00​

E-mail:​ mail@atcon.dk

​CVR: 31778271

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 08:00 – 16:00

Fredag: 08:00 – 13:00

Vi er den del af